HOME RÓLUNK ELECTUDE TANANYAG VERSENYFELHÍVÁS JELENTKEZŐK EREDMÉNYEK NYEREMÉNYEK DÍJKIOSZTÁS KAPCSOLAT

Hírek

2019. január 16.

Valóban egyszer minden véget ér. Január 13-án éjfélkor lezárult a Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Verseny és mára minden lefordítható modullal elkészültek a fordítóink. A verseny kiértékelése a vártnál több munkával jár, ígérjük, hogy rövidesen jelentkezünk és minden iskolának megküldjük az ÖTÖSÖK listáját. Gratulálunk mindenkinek aki bármilyen módon részt vett a versenyen.

2019. január 10.

Nem csak a diákok és a tanárok dolgoznak az Electude szoftverben, hanem 11 lelkes műszaki fordító most már a negyedik hónapja azon van, hogy minél előbb magyar nyelven is elérhető legyen az Electude szoftver 1100 modulja. Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy lassan az utolsó modul csomagokat is átadtuk a fordítóknak. Ezzel rövidesen véget ér a magyar nyelvre való adaptálás munkánk első szakasza.

2019. január 3.

Minden kedves olvasónknak eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk. Örömmel látjuk, hogy a téli szünetben szorgalmasan dolgoztak mind a diákok, mind a tanárok az Electude szoftverben és egyre több részeredmény körvonalazódik. Úgy látjuk, hogy érdemes volt kiírni ezt a tanulmányi versenyt, mert nagyon sokan dolgoznak egyre aktívabban az Electude szoftverben.

2018. december 30.

Kicsivel több, mint 2 hete elindult a verseny, amiben jelenleg 967 aktív diák vesz részt. Mivel félidőben vagyunk, így szeretnénk tájékoztatást adni a verseny jelenlegi állásáról. Főbb összesített adatok:16.804 elkezdett modul, 7.588 befejezett modul,1.242 eltöltött óra. Legnépszerűbb modulok a kerék és gumiabroncs, dízel motor működése és a Common-Rail technológia témakörökből kerültek ki.

2018. december 20.

Már csak néhány nap és véget ér az év. Megérkeztek az első Electude szoftver iskolai verziójának megrendelései. Az már biztos, hogy a következő évben a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző, Rázsó Imre Szakközépiskola/Szombathely, Bornemissza Gergely /Eger, Fáy András Közlekedésgépészeti /Budapest, Kossuth Lajos Kéttannyelvű/Budapest, Csonka János/ Szeged tanárai ebből a tananyagból taníthatnak 2019-ben.

2018. december 13.

A mai nappal indul az Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Verseny. A versenybe 31 kizárólag szakmai középiskola, 2422 tanulója nevezett be. A 2018. december 13 és 2019. január 13. között zajló versenyen mindenki nyerni fog aki a szoftverben legalább 20 órát gyakorol és minimum 20 modult old meg. Kíváncsian várjuk, hogy hányan fogjátok teljesíteni a feltételeket.

2018. december 6.

Ma van Mikulás napja és mi meghirdettük a tervezett országos tanulmányi versenyt. Kitaláltunk egy nagyon motiváló rendszert és azt reméljük, hogy tetszeni fog minden iskola igazgatónak, tanárnak és diáknak. Közel 2000 tanuló nevezésére számítunk. Készül a honlap is és szeretnénk elérni a szakmában dolgozó cégeket, hogy támogassák a versenyt.

2018. november 28.

Elhatároztuk, hogy Electude országos szakmai versenyt hirdetünk, ahol minden szakmai tanár és 9-15 osztályos tanuló ill. a felnőtt oktatásban részt vevő diák ingyenesen használhatja a szoftvert 2018. december 13-2019. január 13 között. Leteszteltük a legnagyobb létszámú iskolákban és nagyon pozitív volt a hozzáállása mindenkinek.

2018. november 20.

Folyamatosan regisztráljuk a szakmai iskolákat, tanárokat, osztályokat, tanulókat az Electude rendszerbe. Nagyon érdekes látni ahogy kedvet kapnak az e-tananyag használatára a diákok és a tanárok is. Vannak olyan diákok, akik igen rövid idő alatt meglehetősen sok időt töltenek el a szoftver használatával és sok feladatot oldanak meg.

2018. november 14.

Megtörténtek az első tanár továbbképzések. Sok jó tapasztalatot szereztünk. Gyakorlatilag mindenkinek tetszik a szoftver. Örömmel töltenek el bennünket ”erre vártunk már 10 éve” „mikor kezdhetünk el vele tanítani..” stb. mondatok. A tanárok sok olyan érvet mondanak el a szoftverek mellett amire mi nem is gondoltunk.

2018. november 7.

Már lelkesen szervezzük az első Electude e-tananyag tanár továbbképzést. A 10 budapesti és vidéki helyszínen közel 150 tanárral tervezzük az oktatást. Az 3 órás oktatások természetesen számítógépes teremben fognak történni. Az oktatási anyagok összeállítása is nagyon sok energiával jár. Tanítani szeretnénk a tanárokat. Ez egy igazi küldetés!

2018. október 31.

Itt az első igazi siker! A Fáy Szakközépiskola egy diákja facebookon megkeresett bennünket és azt kérte, hogy a Motormenedzsment szimulátorral tanulhassanak és ígérte, hogy az osztályának megmutatja a szoftvert. Kicsit szervezkedtünk ide-oda és megtaláltuk a lehetőségét annak, hogy az egész osztály kipróbálja az Electude szoftvert.

2018. október 24.

Összeállt a fordító csapatunk! Hosszú és alapos válogatás után mára már 10-en dolgoznak naphosszat az Electude szoftver fordításán. Az egyik négy napos ünnepet követi a másik. Naponta ellenőrizzük a fordítókat és örömmel látjuk, hogy lelkesen és szorgalmasan dolgoznak. Egyenlőre úgy látjuk a fordítandó szöveg végeláthatatlan.

2018. október 17.

Ma nyílt meg az Autótechnika -Autodiga 2018. kiállítás. Remek csapatunk van. Minden összeállt. Sikerült egy nagyon látványos standot felépítenünk, vannak nagyméretű érintőképernyős monitorjaink, van bemutató anyagunk, prospektusaink, szervezett előadásaink és ami a legfontosabb a standunknál ott áll egy jó csapat és fogadja a sok érdeklődőt.

2018. október 10.

Az Electude szoftver jelen pillanatban 55 országban van forgalomban és 35 nyelven elérhető. Keményen kell dolgoznunk azért, hogy a 36. nyelv a magyar legyen. Az elmúlt hetekben számos műszaki fordító jelentkezett hozzánk munkára. Mi magunk is végeztünk próbafordításokat és megállapítottuk, hogy 10 fő fordítóra van szükségünk.

2018. október 3.

Munkatársaink Hollandiában saját szemükkel győződtek meg arról, hogy az Electude cégnél valóban 60 fő állású járműmérnök, műszaki tanár, informatikus stb. dolgozik lelkesen azért, hogy egy igazán profi, nemzetközileg is minden feltételnek megfelelő e-tananyaghoz jussanak a szakmai közép és felsőfokú járműtechnikát tanuló iskolák és diákok.

2018. szeptember 26.

Már csak 3 hetünk van az Autótechnika-Autodiga 2018. Nemzetközi Járműfenntartó-ipari Szakkiállításig. Átterveztük az 50 m2 alapterületű standunkat, hogy a szakkönyvek, az Autodata, az MSS, a Haynespro szoftverek mellett megfelelő nagyságú területen tudjuk bemutatni az Electude szoftvert.

2018. szeptember 19.

A szerződés a felek kölcsönös és egybehangzó jognyilatkozata, amely mindkét fél számára kötelezettségekkel jár. Az Electude céggel való megállapodás is számos feladattal, kötelezettséggel fog járni. Nagyon komoly feltételeknek kellett megfelelnünk, ami a jövőben jelentős beruházási költségekkel fog járni. Aláírtuk a megállapodást és kezdődhet a munka.

2018. szeptember 12.

A két évente megrendezésre kerülő Automechanika Frankfurt 2018. kiállítás adta meg a lehetőségét annak, hogy véglegesen eldöntsük, hogy az Electude holland-amerikai tananyag gyártó cégnek a hivatalos magyarországi kizárólagos viszonteladói legyünk.