HOME RÓLUNK ELECTUDE TANANYAG VERSENYFELHÍVÁS JELENTKEZŐK EREDMÉNYEK NYEREMÉNYEK DÍJKIOSZTÁS KAPCSOLAT

Electude

Az Electude egy több mint 25 éves múltra visszatekintő holland-amerikai cég. 1990-ben alapította két autószerelő diákokat oktató tanár azzal a céllal, hogy egyszerű, közérthető módszerek segítségével minél hatékonyabb eredményeket érjenek el az oktatás területén. Mára már több mint 60 fő állású alkalmazott (járműmérnök, szaktanár, informatikus, grafikus) dolgozik azon, hogy a nemzetközi járműipar szakmai célkitűzéseivel összhangban lévő tananyagból tudjanak tanulni a diákok.
Az Electude egy olyan digitális technológiával támogatott oktatási rendszer, amely felkészíti a jelen és a jövő szakembereit a kreatív problémamegoldásra és a felxibilis, tudásalapú munkavégzésre. Több, mint 1100 modult (kb. 550 óra) tartalmazó átfogó és gyakorlatorientált digitális tananyag interaktív ábra- és animációgyűjteménnyel rendelkezik. Segítségével készség szinten elsajátítható mint a legfontosabb járműtechnikai működési elvek, mint a napjaink járművében megtalálható modern technikai megoldások. A járművek diagnosztizálása során felhasznált műszerek, eszközök használatára is megtanít, ezzel készítve fel valós, ipari követelményekre. Az Electude oktatási rendszer bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhető az előfizetés ideje alatt. Szakmai idegennyelv oktatására is kiváló eszköz, hiszen 35 nyelven – köztük angolul, németül, franciául, ororszul - jeleníthető meg a teljes tananyag. A témakörök és modulok listája folyamatosan frissül, így biztosítva a lehetőséget, hogy a legújabb műszaki megoldásokkal is megismerkedhessenek a szoftver felhasználói.

Járműtechnikai alapismeretek

Hibrid és elektromos rendszerek

Motormenedszment szimulátor
Ez az egység magában foglalja a legfontosabb járműtechnikai ismereteket egészen az alapvető működési elvektől a napjaink járműveiben található modern technikai megoldásokig.

Ez az egység kifejezetten a hybrid-, illetve elektromos járműhajtással kapcsolatos alapismeretek elsajátítását, a részegységek működési elvét és a rajtuk végzett munkálatok bemutatását hivatott segíteni.

Valósághű, teljes egészében felépített motortérben különféle műszerek és eszközök – többek között oszcilloszkóp, multiméter, OBD műszer – használatával elsajátíthatók a járműdiagnosztikai alapismeretek.

● 1000 modul

● 500 órányi tananyag

● Alap-, közép- és emelt szint

● 100 modul

● 50 órányi tananyag

● Közép- és emelt szint

● 55 generálható meghibásodás

● Műszer- és eszközhasználat

● Teljes audio-vizuális élmény

Valósághű szimulációk

Motormenedszment szimulátor

Fotórealisztikus grafikákkal

Elektronika

Professzionális grafikákkal

Elektromos hajtás

Professzionális animációk

A legmodernebb technológiák

Professzionális grafikákkal

A legmodernebb technológiák

Professzionális grafikákkal

Elektromos hajtás

1 2 3 4 5 6

Alkalmazását ajánljuk

A hagyományos és az új generációs szak- és felnőttképzésben
Speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzésben (duális) résztvevő diákok és oktatók részére
A szakmánkban dolgozó kis- és középvállalkozások szakmai továbbképzésében
A márkaszervizek és független autószerelők digitális oktatási tananyagaként
Jól illeszkedik az autószerelő mestervizsga követelményeihez
Bátran javasoljuk a műszaki vizsgabiztosok oktatásában alapfeltételnek