HOME RÓLUNK ELECTUDE TANANYAG VERSENYFELHÍVÁS JELENTKEZŐK EREDMÉNYEK NYEREMÉNYEK DÍJKIOSZTÁS KAPCSOLAT

Díjkiosztás / eredményhirdetés

2019. május 20-án (hétfő) került megrendezésre az I. Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Verseny ünnepélyes díjkiosztója. Az eredményhirdetés Kecskeméten a Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola dísztermében volt. A résztvevők között a díjazott tanulók, legeredményesebb osztályok és iskolák képviselői, illetve versenyben részt vevő iskolák fenntartói, intézmény vezetői voltak jelen.

Az I. Electude Országos Járműtechnikai Digitális Tanulmányi Verseny 2018.december 13. és 2019. január 13. között zajlott 31 szakközépiskola közlekedésgépész tanuló diákjai részvételével. Összesen 2422 tanuló regisztrált a versenybe, illetve 177 oktató használta a mindennapi munkája során.aktívan a tananyagot a verseny ideje alatt.

Az ünnepélyes díjkiosztót Leviczky Cirill a Kecskeméti Szakképzési Centrum kancellárja nyitotta meg, aki a digitális oktatás jelentősségéről és a szakmai utánpótlás fontosságáról beszélt.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara IKT tanácsadója, Balla Máté informatív előadása minden résztvevőt meggyőzött arról, hogy a digitális jövő már valóban itt van.

A Maróti Könyvkereskedés Kft. nevében Maróti Jozefina üdvözölte a résztvevőket. Előadása kitért nemzetközi oktatási trendekre és Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájára is. Továbbá arra, hogy a gépjárműtechnikai szakmát tanulók számára Magyarországon a digitális oktatás már nem egy vízió. Részletesen bemutatásra került az Electude digitális tananyag.


Fontos kérdéseket vetett fel Sári Zoltán a Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola műszaki oktatója: „Épül a digitális jövő: de mi hol tartunk?”

A konferencia délelőtti előadását Diósy Miklós a Maróti Könyvkereskedés Kft. műszaki szaktanácsadója zárta, aki ismertette a versenyfeltételeket és egy átfogó elemzést készített a résztvevő iskolák és diákok eredményeiről és a digitális tananyag tapasztalatáról.

A nyereményeket felajánló cégek (Magyar Autóklub, Marso Kft., Benedeczki Műhely Kft., JAF, Postamúzeum, Maróti Könyvkereskedés Kft.) képviselői vagy meghatalmazottjai ünnepélyes keretek között kiosztották a legeredményesebb diákoknak, osztályoknak és iskoláknak a díjakat és okleveleket.

A délutáni program kerekasztal beszélgetéssel folytatódott, ahol az „oktatás paradigmaváltása, avagy a digitális valóság” lehetőségeit, problémáit, megoldásait keresték közösen a tagintézmény vezetők, műszaki oktatók.

Ezúton gratulálunk a díjazott résztvevőknek és további sok sikert kívánunk részükre!Galéria

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12